Sincer sa fiu cand am auzit de serialul Vlad de la Pro TV am zis ca trebuie sa-l vad in fiecare luni. Am aflat repede ca de fapt nu e nicio legatura cu contele de Monte Cristo, mai degraba este o copie a unui serial turcesc. DA, este vorba de serialul turcesc Ezel, unde totul se intampla exact ca in serialul romanesc Vlad. Adica la fel ca la turci, in Vlad [ la turci Ezel, iar in tinerete in loc de Adrian avem Omer ] avem o gasca de prieteni, ceea ce evident nu exista in cartea lui Alexandre Dumas [ nici macar in film ], mai pe scurt totul este copiat punct cu punct. Poate ca vorbim de o licenta, atunci este clar ca asa si trebuie sa fie.

Vlad – serialul de la Pro TV

Am mai zis eu ca in luna martie ma uit la seriale turcesti, pentru ca  la altceva nu ai la ce sa te uiti. Am cam obosit sa vad de 10 ori Cod Rosu la Casa Alba, la Londra sau agentul 007 in actiune. Prefer ceva nou, desi ca de obicei romanii nu stiu inca sa faca filme. Cotimanis nu joaca de loc real, dar asta este. Asa ca actorii din serialul Vlad, Adrian Nartea de exemplu – cel care il joaca pe Vlad – asta mai de la final, caci ati prins ideea sper ca sunt doi actori in acelasi rol – unul din tinerete si unul asta de vrea sa se razbune – deci Adrian joaca un pic fals, nu-mi place vocea si nu prea are vana cum se spune.

Dar pan ala urma tot stau sa ma uit la serialul Vlad, ca asa sunt eu, una zic si alta fac. Asa se face ca Adrian, pardon Vald se indragosteste de Diana Sar [ pardon, ea este actrita care o interpreteaza pe sora Elizei, Roxana ]. Deci ca sa nu mai gresesc iar Olimpia Melinte este de fapt Eliza. Abia astept sa vad ultimul episod din Vlad, sa vad cum se termina serialul. Acum ca eroul principal se afla intre doua surori, oare se va razbuna pe amandoua, va ramane la sora Elizei, la Roxana sau le va da o lectie prietenilor care l-au vandut pentru doua milioane de euro de caciula?

Vlad - serialul de la Pro TV

Vlad – serialul de la Pro TV