Xenofobia este o boala, indifrent ca ne place sau nu, iar deputatul Vlad Batrancea sufera de ea, chiar daca el sau familia sa nu-si dau seama de asta. A rupe harta unei tari denota o grava problema psihica, iar rolul invatamantului este primordial atunci cand vrei sa ai o judecata normala. Faptul ca te deranjeaza istoria, asa cum este ea – arata ca trebuie sa urmezi un tratament, care sa-ti refaca neuronii lipsa, domnule Vlad Batrancea.

Vlad Batrancea, xenofobia si socialistii din Republica Moldova

De ce zic ca Vlad Batrancea are o problema medicala? Pentru ca in afara de faptul ca scrie in majoritate in limba rusa, se pare ca nu are nicio problema cu faptul ca rusii au impartit Moldova in 1812, ceea ce evident nu-l poate califica pentru o persoana cu toate rotitele in partea superioara a organismului, caci evident la ceea ce are el, numai cap nu-i poti spune!

Nu stiu de ce deputatii socialisti din Republica Moldova ii iubesc atat de tare pe rusi, probabil ca o explicatie poate exista, poate bunicii lor au primit averile deportatilor moldoveni in Siberia, poate sunt platiti de Putin, sau poate amandoua. Nu te obliga nimeni sa iti doresti unirea moldovenilor intr-un singur stat, dar sa iubesti pe cei care ti-au distrus tara si neamul, este evident o boala. Pana cand va mai dura situatia actuala in Republica Moldova? Pana cand oameni asemeni lui Vlad Batrancea vor mai fi in viata publica? Pana atunci cand moldovenii isi vor da seama ca peste Prut traiesc de doua ori mai multi urmasi ai lui Stefan Cel Mare!

Vlad Batrancea