Emisiunea Visuri la cheie este reclama la TV pentru firme precum Dedeman si eMAG sau reprezinta un efort financiar al celor de la Pro TV? Inclin sa cred ca trebuie sa multumim mai degraba celor doua firme pentru ca sprijina, chiar daca au si ele un interes evident niste familii din Romania. Nu sunt multe, dar este ceva totusi. Ce nu imi place la emisiune? Ca se strica o gramada de lucruri care ar fi putut ajunge la alte familii sarmane, dar despre asta poate discutam alta data.

Visuri la cheie sau reclama la TV  pentru sponsori?

Cred ca ati fost si voi martori la cateva scandaluri legate de Pro TV si castigatorii de la diverse emisiuni de genul Visuri la cheie, s-a ajuns pana acolo incat s-a zis ca de fapt nici nu se construiesc casele, ceea ce evident pare a fi o mare minciuna, casele sunt filmate inainte si dupa, deci nu prea ai cum sa zici ca nu este real. Faptul ca de fapt se feace reclama la cateva firme ce sponsorizeaza emisiunea, este evident. Pana la urma cine sa dea banii necesari, daca nu sposnorii? E de bine, e de rau?

Cum spuneam mie nu imi place ca se arunca o gramada de lucruri, am vazut televizoare vechi, frigidere sfarmate, cand ele puteau ajunge la alte persoane aflate in nevoie, culmea fara nicio cheltuiala! Caramizile la fel, ar fi putut fi donate, dar in fine – nu suntem noi in masura sa discutam despre actele de binefacere, cand nu noi suntem cei ce le facem. E mai usor sa critici decat sa construiesti.

dragos-bucur-visuri-la-cheie

Visuri la cheie sau reclama la TV pentru sponsori?