Chiar daca parea ca mai e mult pana la anul care vine, uite ca in curand il asteptam pe Mos Craciun. Asa ca au mai trecut 18 ani de cand am trecut in mileniul trei, sau sa zic asa – de cand am inceput eu sa ma ocup mai mult de scris. Initial pe hartie, apoi am ajuns sa zic asa blogger. O fi si asta o meserie pana la urma, daca poti trai din ea, nu-i asa? Iar daca te mai duce si capul si mai ales ai noroc, merge chiar bine!

Vine sau nu vine … Mos Craciun cu sacul plin?

Asadar sa ma intreb cu ce vine anul asta Mos Craciun – pe vremuri ii zicea Mos Gerila [ a nu se confunda cu Mos Nicolae ]. Chiar azi m-a intrebat un nepotel care-i deosebirea dintre Mos Craciun si Mos Nicolae + iepuras! Pai cred ca ziua in care vine, ca pana la urma toti trei sunt de fapt portofelul cuiva. Cei mai fericiti sunt moldovenii, ca la ei totul e dublu – pe stil nou si pe stil vechi. Asadar poate ma mut si eu peste Prut, sa vina si la mine de doua ori Mos Craciun.

Inca e ok ca blogger in Romania, a fost bine si la inceput de decembrie, noiembrie a fost super ok, asadar daca nu o sa fie o cadere de sarbatori, sper eu sa ma pastrez in limitele obisnuite la incasari. Dar oricum asa cum am mai zis si cu alta ocazie, anul 2018 mi s-a parut unul extraordinar de bun, mai bun cu siguranta ca precedentul.

Mos Crăciun

Vine sau nu vine … Mos Crăciun cu sacul plin?