Sunt in mediul online de prin anul 2007 – adica mai serios implicat, caci pana atunci faceam doar probe, invatam Html, PhP si altele, dar nicodata nu m-am gandit ca as putea inchiria un domeniu cu sume de zece ori mai mici fata de ce a reusit Victor Grigorescu. Ce sa mai zic?  A gasit el un domeniu ( Monitoreu.com ) de milioane, cu nici mai mult nici mai putin decat 14 unici pe zi!  Mentru gaselnita asta s-au gasit niste barosani cu firme OffShore care sa-i dea chiria pe un an pe site, nici mai mult si nici mai putin decat 791.500  lei. Pe bune ca nu e nicio smecherie la mijloc, nu-i asa?

Victor Grigorescu – cel mai tare IT-ist din Romania, a inchiriat un site cu mii de euro!

Nu stiu de ce politicienii si “oamenii de afaceri” de la noi ne iau de fraieri, a mai fost cazul unui politician care vanduse tot la un pret enorm o casa batraneasca cu “valoare sentimentala“, dar se pare ca Victor Grigorescu este cel mai tare IT-ist din Romania, el a reusit sa vanda un site fara valoare cu aproape 800.000 de lei ( noi, nu vechi – adica RON ). Iar noi credem, asta – asa crede de fapt el, nimeni nu da doi bani pe minciuna cu pricina! Este mai mult decat evident ca este o plata mascata, pentru ce? Asta va trebui sa adle DNA-ul, adica doamna Laura Codruța Kövesi– cea cu plagiatul la teza de doctorat!

Ca nu se pot face bani cinstiti si multi in Romania este evident, pentru ca si eu as putea sa export tot ce are tata asta, doar ca nu am cum sa o fac – nici fizic, nici legal, dar ei pot s aia licitatii de miliarde, evident cu statul, fara sa aiba nici 1% din ceea ce ar fi nevoie. Ei au doar relatii, “pile” cum se zice, informatii si mult tupeu. Asa se fac banii in tara noastra, nu prin munca cinstita, evident. Hai sa va zic cum a luat un prieten banii pe deratizare. Un contract cu MAPN, deratizare poligoane. Nu a cheltuit niciun leu, a luat cateva sute de mii de euro pe contract si a pus firma de deratizare pe picioare. Asa poti si tu sa faci, daca vrei sa ai “firma de valoare”! Am eu 100 de site-uri de inchiriat, le dau ieftin, cu 100 de euro bucata pe luna! Se baga cineva? Accept si ruble rusesti, chiar daca stiu ca le scade valoarea de la o zi la alta!

Victor Grigorescu - specialist SEO

Victor Grigorescu este cel mai tare IT-ist din Romania