Vica Blochina a aparut in peisajul monden din Romania printr-un scandal legat de paternitatea baiatului ei, apoi a inceput sa pozeze in diferite ipostaze mai degaraba acceptate dupa miezul noptii, desi varsta Vicai Blochina incepe sa-si spuna cuvantul. Mai are de pozat cativa ani, la fel ca si colega din Republica Moldova, Dianna Rotaru. In rest ce putem zice despre calitatile praspetei romance Vica Blochina? Pozeaza, mai rade si apoi pozeaza iar, cam asta este. Oare cat mai este pensia alimentara pe care o primeste azi de la Piturca?

Vica Blochina – biografia unei sotii de fotbalist sau goana dupa avere

Pana azi Victor Piturca a trecut printr-o condamnare cu suspendare in procesul Valiza, printr-un proces de paternitate si cine stie ce-i mai rezerva viitorul. Se pare ca dragoseta sa pentru Vica Blochina nu a fost asa de mare precum spera blondina, dar nici viata fotbalistului si a antrenorului nu a mai fost aceiasi dupa evenimente. Oare ce va face la batranete Vica Blochina, va reusi ea sa explice copilului sau nepotilor la ce folosesc pozele ei care circula azi pe internet?

Printre cei 100.000 de romani ce ne trec pragul lunar, o mare parte vad ca sunt interesati de biogfrafia si viata particulara a Vicai Blochina, de ce? Nu-mi pot imagina ca cineva vrea sa stie ce inaltime are Blochina, ce ruj foloseste sau daca mai poate sau nu sa faca copii. Glumeam, stiu ca e la mare cautare viata vedetei – chiar mai stie cineva pe la ce televiziune apare anul acesta Vica Blochina? Nu am mai vazut-o de mult la Pro Tv, oare nu mai este in gasaca agreata de Catalin Maruta?