Nu stiu de ce, dar oricat ma chinui sa fiu in pas cu moda, mereu sunt in urma in ceea ce priveste comunicarea pe internet. Am avut Yahoo Messenger si inca il mai am instalat pe PC si telefon ( am un Samsung Galaxy S6 Blue ), am pus cu greu messenger-ul de la FaceBook pe telefon, apoi copii m0au convins sa instalez WhatsApp, iar azi am fost obligat de un partener de afaceri sa pun si Viber-ul. Asa ca am acum telefonul plin de aplicatii de comunicare, dar ma intreb care o merge mai bine? Tu ce parere ai, sa folosesc Viber, WhatsApp sau Messenger-ul de la FaceBook?

Viber, WhatsApp sau Messenger-ul de la FaceBook, care-i mai bun?

Cinstit sa fiu pana acum nu am folosit Viber, nu prea imi place ca am o lista lunga in agenda, dar fata de WhatsApp are avantajul ca poti suna persoane care nu sunt in agenda de telefon. Aceiasi treaba si cu messengerul de la FaceBook, nu sunt la fel de apropiate de un telefon clasic, dar sa vedem calitatea convorbirilor care va fi. La fel de sincer va spun ca preferam o singura varianta de mesagerie, prea multe la ce-ti folosesc?

Evient ca nu vei convinge pe toata lumea sa discute pe un singur messenger, asa cum era pe vremea lui Yahoo messenger, deci vrei sa nu, daca ai nevoie de comunicare – in afara de clasicul telefon, va trebui sa-ti instalezi si Viber si WhatsApp. Vad ca pana azi am reusit sa scap de varianta clasica de FaceBook pe telefon, pe PC nu am ce face!

Comunicare pe internet

Viber, WhatsApp sau Messenger-ul de la FaceBook, care-i mai bun?