Veterinarul din Mezőkovácsháza elibereaza un caine maidanez adus de un localnic, sub pretextul ca nu are cip. La iesirea din cabinetul doctorului cainele ataca o persoana suferinda de tulburarea Borderline si ii ucide in fata ei cainele de numai doua luni si jumatate. Politia locala explica ca e ok, avand in vedere ca localnicul care a adus cainele nu era stapanul cainelui – caine de lupte – mai mult, acesta se plimba nestingherit de o saptamana cel putin prin Mezőkovácsháza si nu a facut rau nimanui. De vina suntem ori noi, ori ceasul rau, in niciun caz veterinarul care a lasat inapoi cainele liber pe strada si cel care l-a adus din imprudenta la cabinet ( nelegat, fara lesa, doar cu putin zahar ca sa-l ademeneasca ).

Veterinarul din Mezőkovácsháza elibereaza un caine maidanez, care ataca o tanara

Nu inteleg cum este totul ok, sa plimbi un caine de talie mare, care s-a dovedit periculos – mergand pe premiza nu am auzit sa fi atacat pe cineva pana azi, dar car euite ca acum a atacat si a cauzat prejudicii cel putin morale si psihice de neimaginat. Nu inteleg cum un veterinar lasa liber cainele fara stapan, in loc sa cheme hingherii! Probabil ca nu sunt atributiile sale, dar nici sa spui ca e ceasul rau nu cred ca merge! Cum poate proba cel ce plimba cainele ca voia sa faca un bine? Cu vorbe? Dar faptele nu conteaza? Nici pagubele? Inca doi ani de tratament, o fiinta distrusa psihic si nimeni nu este de vina?

Oamenii s-au adresat la politie, dar se par e ca nu trebuia, trebuiau sa sune la NATO, sau unde? Tatal si fiica au apelat la justitie, dar toti din jur explica ca e in zadar! Oare? Noi cei vatamati suntem mereu fara niciun drept? Merge scuza ca nu am vrut sa fac niciun rau, cu asta scapam? S-a auzit in Ungaria de imprudenta? Sau aici ii zice ceasul rau si pagubitul asa si ramane?

Veterinarul din Mezőkovácsháza

Veterinarul din Mezőkovácsháza elibereaza un caine maidanez, care ataca o tanara