Tin minte ca incasa bunicilor ventuzele erau nelipsite, la fiacre raceala le folosea si rezultatele erau uimitoare. Mai nou se folosesc ventuze din silicon, iar sfera lor de “activitate” s-a largit. Folosirea ventuzelor pentru masaj anticelulitic este ultima moda in materie. Cum vechile ventuze de sticla, incazite si puse pe spate nu mai sunt la moda, cele de silicon le-au luat locul. Inteleg ca daca ai ales sa vezi ce se mai ofera la un centru SPA, vei fi imediat indrumat sa scapi de celulita cu un masaj cu ventuze. Daca medicii spun ca ajuta, inseamna ca asa o fi, nu-s eu cel care poate da un verdict.

Ventuze pentru masaj anticelulitic, din silicon – sfaturi, indicatii, mod de utilizare

Cred ca mai corect ar fi trebuit sa spun “masaj anticelulitic cu ventuze din silicon”, pentru ca evident ventuzele sunt fie din material plastic dur, fie din sticla sau silicon. Noua moda a ventuzelor a prins atat de mult, incat asa cum spuneam mai devreme, nu exista centru SPA care sa nu ofere un astfel de remediu. Dar de ce sa nu-ti cumperi propriul set si sa nu mai dai o gramada de bani la saloanele de infrumusetare? Daca ma uit la preturi descopar ca poti scapa cu doar 25 de lei, sau hai maxim 84 de lei pe setul de ventuze din silicon.

Daca alegeti ventuzele de 25 de lei sa stiti ca nu vorbim de set, ci de bucata. Un set de ventuze de silicon costa 84 de lei! Eu iti recomand sa arunci o privire in magazinul online Ventussa.ro, poate te decizi sa-ti cumperi un set. Din cate am inteles ideea a plecat dupa ce specialistii au studiat tehnicile orientale, au vazut ca dau randament, asa ca noua tehnica a cuprins mai intai vestul, dar acum au patruns si in Romania. Foarte important: daca te decizi sa nu apelezi la un specialist pentru masaj cu ventuze de silicon, vezi ce anume iti mai trebuie, pe langa ulei si cineva care sa te ajute – asiste. Tot ca sfat util: nu lua prea multa piele, nu est enevoie! Daca nu ai fost niciodata la un salon autorizat pentru asa ceva, nu incerca sainventezi tu metoda, sau sa o cauti pe YouTube, nu asa se face terapie! 🙂

Ventuze de silicon

Ventuze pentru masaj anticelulitic din silicon