Portalul ClubSeo si-a dovedit eficienta in aproximativ opt luni de la lansare, veniturile urcand precum se vede si in grafic pana la 19 euro/luna, ceea ce dupa unele calcule ar trebui sa duca la un pret de vanzare de minim 250 de euro. Eu mai degraba as zice 500 de euro minim, cam la atat estimez valoarea site-ului ClubSeo, aproximativ 450 de articole unice, site-ul se indexeaza rapid – as zice la secunda mai corect, numele poate deveni un brand, daca este promovat adecvat, mai pe scurt este evident ca merita pastrat in portofoliu, avand in vedere ca aduce profit chiar si in cazul in care platesti hosting separat ( ramane de o bere pe luna din cei aproximativ 20 de euro castigati lunar ).

Venituri din blogging – vanzare website ClubSeo, pret minim 450 de euro

Nu vreau sa-ti fac capul mare, site-ul a prins un subiect cu o cautare mare in ultima luna, statea ok – pozitiile 1 -3 in SERP, traficul a urcat undeva la 34.000 de unici pe luna ( aprilie), evident ca se poate mai mult. Nu insist cu vanzarea site-ului, asa cum ziceam se intretine singur, dupa o perioada de postari zilnice, acum postez mai rar, pentru a mentine totusi un ritm lunar de peste 50 de articole, chiar daca luna trecuta am fost mai lenes si nu am ajuns nici la un articol pe zi.

Pana acum singura monetizare a site-ului a fost prin AdSense, nu are link-uri pe el, deci cum se spune, e curat ca lacrima. Nu zic ca sta super la PA si DA, doar 8 si 18 este scorul afisat de Moz, Google WebMaster Tools arata 708 keywords monitorizate, cam asta este privirea de ansamblu asupra site-ului. Iti place, vrei sa-l dezvolti in continuare? Fa-mi o oferta sau zi ok la pretul meu si batem palma! ( UpDate – articol indexat in 30 de secunde! ).

Venituri ClubSeo

Venituri din blogging – vanzare website ClubSeo, pret minim 450 de euro