M-am decis sa scap de cateva din sutele de conturi Pokemon Go, de aceea le vand la pret mic, da ce zic eu mic, aproape pe nimic. Iti mai dau si o varianta GRATIS, sa-i cauti pe site-ul ClubSeo, daca-i gasesti sunt ai tai pe zero lei! Cum se joaca Pokemon Go? Simplu, te plimbi si vanezi pe strada Pokemoni, iar daca esti istet faci o colectie destul de bunicica. Eu am ajuns la nivelul 24, deci iti dai seama ce mare avantaj ai avea daca ai cumpara macar unul din conturi. Nu sta pe ganduri, in America se vand la preturi bune, asa ca intra pe site si ia-ti pokemonii!

Vand conturi Pokemon Go la pret mic, foarte mic si chiar gratis

Jocul Pokemon Go este gratuit si poate fi descarcat din Google Play sau App Store, dar o iei de la zero si daca nu ai timp sa te plimbi macar cateva ore pe zi, greu de prins macar cativa Pokemoni, mai ales in Romania, unde nu prea umbla peste tot. Daca ai deja un Charmander ai putea sa-l numesti “Zippo”, ai sa vezi ce minune se va intampla! Pe bune!

Acum sa revenim la conturile Pokemon Go de vanzare, da in Romania! Mii de romani sunt in cautare de Pokemoni, au iesit pe strada la vanatoare, dar au prins macar unul? Eu am cativa, ce zic eu cativa, am sute de Pokemoni stransi in conturile mele, asa ca ma gandesc sa le vand, dar cum nu sunt ahtiat dupa bani, nu o sa-ti cer mult pe ei!

Vand Pokemoni

Vand conturi Pokemon Go la pret mic, foarte mic si chiar gratis