Daca a fost moda de validare a contului de FaceBook cu telefonul, iata ca deja s-a trecut la alt nivel, validarea cu buletinul! Asadar pe masura ce trece timpul si te dezvolti, incep sa apara si problemele. Un client de-al nostru s-a trezit din administrator, moderator pe propria sa pagina de FaceBook. Problema? Pai nu mai poate adauga de exemplu modratori, administratori, etc. Adica mai e scurt a pierdut controlul asupra paginii! Nu am inteles cum merge selectia asta, pagina lui avea doar putin sub 4.000 de fani, dar administra si o alta pagina cu peste 36.000 de fani. De aici sa i se fi tras problema?

Validarea contului cu buletinul pe FaceBook

Deci am verificat toate conturile sale, pe toate este trecut de la administrator la moderator, adica ce posteaza va fi in nume propriu si nu in numele paginilor sale. Adio si nu am cuvinte, cam asa se traduce noua varianta de la FaceBook. Nu stiu daca dupa validare va reveni la Administrator, dar am mari dubii ca-si va mai recupera paginile! Vorbim aici de conturi vechi, nu de cele facute acum cateva luni sau hai un an sau doi vechime. Va lua Zuckerberg toate conturile la puricat? Cred ca NU, dar poate ca DA. Ca se face totul automat, cu programe nu cu lucru manual.

Primul pas a fost pare-se sa ceara o poza, sau poate asta a fost la alt client, dar deja avem trei clienti afectati sub diverse forme de noile modificari facute si se prevede o crestere a numarului lor. Asta e, mergem inainte si cautam noi solutii de promovare. Oricum bine ca dupa ce te verifici prin telefon sau aplicatie [ autentificare in doi pasi ] si confirmi locatia actuala [ cam aiurea, caci ai nevoie de numar de telefon din tara unde esti la momentul confirmarii – ma rog, merge si roamning ], deci dupa asta devii la loc administrator al paginilor!

validare cont

Validarea contului cu buletinul pe FaceBook