Am vazut eu multe la viata mea, dar sa inchizi fereastra Google Chrome si cand o redeschizi sa te trezesti cu noul design, UpDate la aspect, m-a lasat cu gura cascata. Probelma mea este ca nu imi place si vreau sa revin la vechiul design, dar cum? Sincer sa fiu, am impresia ca orice salt inainte este un pas inapoi. Ma refer exclusiv la design, asa a fost cu Windows 10, asa e acum cu aspectul Google Chrome. Dar ce sa-i faci? Caut cu disperare de 10 minute undeva unde sa gasesc un template si sa revin la vechea infatisare, dar vad ca nu am nicio sansa.

UpDate aspect Google Chrome incepand de azi 17 septembrie 2016

Din cate inteleg se asteapta versiunea Chrome 53.0.2785.124, desi la mine nu apare ca modificata, am inca 116m, dar ecranul este acum negru, adica am sa zic asa varianta “Material Design style“. Ok, dar cum scap de ea? Dupa lupte seculare am descoperit ca trebuie sa intru pe chrome://flags/#top-chrome-md si sa scot varianta Material design. Am facut si acum sunt la varianta veche, ceea ce ma bucura. Era si cazul sa gasesc o varianta de a reveni la o tema care sa-mi convina.

Deci in consecinta, daca va treziti cu designul de la Google Chrome schimbat, nu intrati in panica. ClubSeo a gasit rezolvarea problemei pentru voi, o va face si in continuare, pentru ca suntem un Club ce doreste sa ajute pe toti cititorii sai, iar daca veti dori un forum de discutii, nu trebuie decat sa o cereti, vom rezolva si problema aceasta!

Google-SEO