Cand zic ca un parlamentar roman ne costa in fiecare luna 22.000 de lei, din care peste 5.000 reprezinta salariul net, la care se adauga bani pentru transport, dormit la hotel ( evident ca si dormitul in plen intra la indemnizatie ), secretara si alte nevoi de parlamentar, ma refer doar la banii inacsati de acestia in mana, nu mai zic de restul banilor pentru a intretine aparatul din Casa Poporului.

Un parlamentar ne costa 22.000 de lei in fiecare luna

Din salariul unui parlamentar s-ar putea plati 22 de pensionari, iar din a tuturor ar fi cam 13.000 de romani cu venituri mici sau aflati la pragul saraciei! Mai pe scurt am plati un rasel mic sau cateva comune integral, de la mic la mare! Un calcul simplu, iar daca ne gandim ca locul lor de munca consuma mai multa energie decat a oricarui oras din Romania cu exceptia Bucurestiului, cred ca va dati seama cat platim ca sa-si bata astia 580 de fanfaroni joc de noi!

Am iesit in strada dupa Colectiv, i-am speriat putin si si-au dat demisia, doar ca Piedone si restul au luat iar drumul catre scaune caldute. Astia nu se lasa, la fel cum ne sfideaza Dragnea azi – fiind singurul parlamentar din lume condamnat definitiv si care este repus in functie, deci mai vrei democratie originala marca PSD? Nu stiu ce va urma, dar cu siguranta nu vom trai mai bine cu aceiasi politicieni corupti la conducerea tarii. O sa-si faca Laura Codruța Kövesi treaba, sau va fi data la o parte pentru ca evident si-a plagiat teza de doctorat?

Parlamentari

Un parlamentar ne costa 22.000 de lei in fiecare luna