Azi am fost sa vad cel mai nou Cabinet stomatologic deschis la Ciocana, in Chisinau. Am ramas placut surprins de ceea ce am gasit acolo, inclusiv de modul de primire si am zis sa anunt si pe altii, ca sa stie ca la ei in cartier exista o varianta moderna si ieftina de a trata dantura. Mi-a placut modul in care sunt pusi cipicii septici, cei pe care ii pui in picioare cand intri intr-o clinica – au un sistem automat, modern – ceea ce mi-a adus aminte de Europa!

Un nou cabinet stomatologic modern la s-a deschis la Ciocana

Am inteles ca si oferta de implanturi a cabinetului stomatologic de la Ciocana este exceptionala, au o oferta de plombe colorate pentru copii, iar albirea dintilor costa doar 1089 de lei! Asa ca eu am decis sa ofer in curand celor din Club Seo informatii cu privire la toate stomatologiile din cartierul Ciocana, iar daca vom primi un feedback pozitiv de la cititori, vom extinde recomandarile in tot Chisinaul.

Serviciile stomatologice sunt foarte importante, iar un medic stomatolog bun face toti banii investiti in sanatatea personala. Asa se face ca desi sunt multe cabinete stomatologice la Ciocana, unul in care sa te simti cu adevarat tratat si sa-ti dea incredere gasesti mai greu. Noi o sa punem si adresele si orarul celor recomandate de noi, pentru ca tu sa poti alege pe cel care nu doar ca este mai aproape de tine, dar unde sa fii trata corespunzator cu standardele medicale moderne. Un medic tanar si care este la curent cu tehnicile stomatologice moderne iti poate salva dantura si sanatatea!

Cabinet stomatologic Ciocana

Un nou cabinet stomatologic modern la s-a deschis la Ciocana