Cred ca si cei ce au vazut serialul Iertare acum doi ani se uita cu placere in reluare la povestea de dragoste dintre Firat si Narin. Deja cred ca stiti ca Merhamet inseamna in romaneste iertare, iar episodul 44 ar trebui sa fie urmat de inca un sezon. Sunt sigur ca l-ati indragit si pe Sermet Karayel, fostul Babür. Desi finalul serialului Iertare lasa loc de speculatii, ce s-a intamplat de fapt cu Narin si Deniz , eu zic ca este clar. Copii au supravietuit parintilor, Sermet a scapat si impreuna cu fratele regasit vor creste copii. Şadiye scapa si ea, restul vedeti singuri in cele 20 de episoade ramase pana la final.

Ultimul episod din serialul turcesc Iertare la PRO 2

Acum cand in loc de Acasa TV  avem PRO 2, stam si urmarim impreuna ultimile episoade din serialul Iertare. Suntem fascinati de romantismul lui Sermet Karayel care o cucereste pe Deniz. Am vazut in serial ca viata este cruda si ca fara sprijin nu prea reusesti sa te pui pe picioare. Exemplul elocvent sunt cele doua surori, Narin si Şadiye – firi diferite care au ales sa isi faureasca viitorul in mod diferit. Dar daca nu o ajuta pe Narin atata lume, incepand cu profesori, Deniz si nu in ultimul rand Babür/Sermet ar fi reusit ea?

Am mai spus si ma repet, multe din filmele turcesti sunt legate si ancorate de viata, ai ce invata din ele. Da, nu am vazut inca un serial cu oameni simpli, nici saraci lipiti dar nici putred de bogati, dar nu e timpul pierdut. Sincer  nu-mi prea plac finalurile, am vazut cel putin trei au patru seriale si toate s-au terminat cam trist, nici macar cele ce trebuiau sa fie comedie nu au fost 100%, tragedia facandu-si loc printre momentele comice. La fel ca si aici in serialul Iertare, abia astept sa-i vad fata lui Irmak cand va afla ca ar trebui sa nasca un negru nu un urmas al lui Firat. Vizionare placuta.

Serialul turcesc Iertare

Ultimul episod din serialul turcesc Iertare la PRO 2