Iata ca a venit si momentul in care ne despartim de serialul turcesc Iarna razbunarii – “Kış Güneşi” – ultimul episod fiind difuzat azi la Pro TV la ora 18:00 si in reluare pe site-ul 4Cinema.Info – evident online cu subtitrare in limba romana. Speram ca deja stiti ca titlul original in limba turca se traduce Soare de iarna – sau stralucirea soarelui de iarna. Puteti asculta pe site-ul nostru si melodia din filmul Iarna razbunarii, pentru ca stim ca v-a placut si multi dintre cititorii si fanii nostri pe FaceBook au cerut sa o postam.

Ultimul episod din serialul Iarna razbunarii online subtitrat in limba romana

Ultimul episod din serialul Iarna razbunarii va clarifica oarecum povestea lui Efe si a familiei sale, desi ca la restul serialelor turcesti urmarite in ultimul timp finalul nu este 100% unul fericit. De data asta vom asista la rasturnari de situatie, rapiri si clarificari. Efe a reusit sa-si dea seama ca mama sa il insela pe tatal sau cu actualul sot, in mod evident ca nu a iertat-o si incercarile sale de a pune capat nedreptatii din copilarie s-au lovit de inversunarea dusmanilor sai. Totul pentru bani, asa cum se intampla si azi in viata de zi cu zi.

La fel cum am fost obisnuiti, serialul Iarna razbunarii s-a mutat de la Pro TV pe Acasa TV si spre bucuria fanilor poate fi vazut in reluare de la ora 12:00. Episodul 19 din serial va pune capat acestui serial, speram noi ca ati fost incantati de actorii principali ( Asli Enver, Sukru Ozyildiz sau Hakan Boyav) si ca veti fi alaturi de noi si la urmatorul serial. Daca Nisan si Efe vor ramane impreuna si daca copilul lor va supravietui veti afla abia in ultimul episod, pe care speram sa-l vedem impreuna peste cateva zile.

Iarna razbunarii - ultimul episod

Ultimul episod din serialul Iarna razbunarii online subtitrat in limba romana