Stiu ca multa lume ar vrea sa stie ce se intampla in ultimul episod din Lupta rozelor difuzat de luni pama vineri la postul Acasa TV, iar daca voiati sa stiti daca Cihan va divorta de Gülru, va zic ca nu si ca in episodul 65 va fi inmormantat, asa cum vedeti si din poza acestui articol. Stiu ca ati crezut ca acum cand totul a iesit la iveala si Cihan a plecat prin oras de capul lui se va termina casnicia lor, mai ales ca de data asta Gülru si-a mintit sotul cu seninatate. Iata ca nu este chiar asa cum am crede noi, casnicia lor va dura pana aproape de finalul serialului turcesc vizionat la Acasa TV.

Ultimul episod din Lupta rozelor la Acasa TV – final tragic si neasteptat al serialului

Desi pare greu de crezut, Cihan isi revine aproape complet si chiar va conduce masina, dar se pare ca nu i-a fost dat sa-si traiasca viata alaturi de Gülru, fata de care s-a indragostit si alaturi de care a stat pana la moarte. Nici Ömer nu se casatoreste cu iubita sa, pentru ca desi va divorta de Gülfem, ceva va face ca nunta lor sa nu se mai tina, in ultimul moment. Asa ca acesta este finalul serialului Lupta rozelor, nefericit si poate ca ne va lasa un gustr amar, dar vom trage si invataminte din asata, sper eu.

Mi-a placut la acest serial turcesc faptul ca sunt multe aspecte pe care le regasim si in viata noastra, certuri in familie, alegeri gresite si razbunari fara rost. Daca Gülru se casatorea cu Ömer, rezolva mai multe – avea familia la care visa, traia alaturi de persoana iubita si se razbuna si pe cele doua femei, pentru ca ce voiau ele? Sa-i opreasca sa se casatoreasca, iar ea asta facea in ciuda lor. Asa ce a facut, a distrus viata lui Gülfem, dar si pe a ei, pe alui Cihan si Ömer. Pana la final ce a castigat? Nimic, a pierdut si ea totul, a ramas doar cu averea si cu sufletul greu!

Lupta rozelor ultimul episod

Ultimul episod din Lupta rozelor la Acasa TV – final tragic si neasteptat al serialului