Alegerile parlamentare din 2016 au inchis anul pe 11 decembrie, trist si adevarat lucru: UDMR inclina iarasi decisiv balanta politicii noastre, pentru ca desi majoritari, PSD + ALDE, cu doar 51% din scaunele caldute si imune nu ajung pentru a vota legile pe care alianta comunista le preconizeaza pentru romani. Cele sase procente ale maghiarilor stabilesc inca odata cine dicteaza in Romania, evident cu costurile aferente.

UDMR va inclina a cata oara balanta in parlament ?

Ce mai pot zice eu acum dupa razboi? Ca o sa vedeti si o sa simititi pe pielea voastra ce ati votat, iar daca o sa aud pe cineva ca se plange ca nu ii merge bine, indiferent ca a mers la vot si a zis sus PSD, sau a stat acasa si a permis ca 20% din populatie sa aleaga drumul intregii tari, o sa le spun ce a zis Napoleon: beep. beep, beep! Bine ca stam pe FaceBook si facem politica, dar in viata reala stam si privim cu nepasare ce se intampla!

Daca ma uit cu atentie in istoria de dupa 1989 a Romaniei descopar ca pana la urma, chiar daca PSD nu a fost mereu la guvernare partidul lui Iliescu a avut mereu cel mai mare scor la alegri, asa ca nu trebuie sa ne mai miram de ce nu traim inca cel putin decent! A, si inca ceva – acum nu mai poate sa vina Tariceanu sa ne explice de ce nu suntem a saptea putere economica din lume ( sau macar din Europa ), nu-i asa? Sa ne mai zica si in ce an sa verificam?

Alianta cu UDMR

UDMR va inclina a cata oara balanta in parlament ?