Azi am fost la prietenul meu George stabilit in Ungaria impreuna cu noi, omul avea o problema, nu vrea sa dea banii pe computere, asa ca a primit cadou un Ubox cu android pe el, iar el crede ca-i tine loc de PC sau laptop. Evident ca vrea multe de la o chestie de 100 de dolari – versiunea lui e mai veche, a dat doar 30 de euro pe ea,  iar ce mi se pare mai aiurea este cum functioneaza mouse-ul. Asa ca daca ma intrebati pe mine, evitati sa luati asa ceva!

UBox i828 Android Mini PC Quad Core Amlogic S802 – Review

A tras George toate programele posibile, unele merg altele mai mult te enerveza,, mai ales ca umbli cand cu telecomanda, cand cu mose-ul. Eu ii explic ca orcine poate face o aplicatie Android, pe langa faptul ca te va umple de reclame, nu-ti garanteaza mai nimic! El nu si nu, ca e aprobata de Google, etc. Ultima optiune dorita de amicul meu, este sa traga muzica de pe YouTube in format mp3 si sa o salveze pe un stic USB.

Evident ca nu poti conecta un mouse la telefonul tau, nici cablu HDMI, dat sincer sa fiu nu as da banii pe un pseudo-computer cu android nici sa ma roage cineva. Poate ca as lua un box din asta cu Windows pe el, desi cred ca cel mai corect este sa te limitezi la un laptop + smart TV si un smartphone cat de cat onorabil, eu cred ca am exagerat cu al meu Samsung Galaxy S 8, prea scump pentru ce face, plus ca daca se duce bateria, adio telefon! De ce? Pai are bateria lipita, deci chiar daca faci tu teste de scos capacul din spate, sa te vad cum scoti bateria si o pui pe cea noua! Ce o sa fac cu telefonul peste inca 2 -3 ani, nu stiu, dar sa dau 500 de euro pe alt telefon, mai bine NU!

UBox i828 Android Mini PC Quad Core Amlogic S802