Chiar daca te-ai apucat sa inveti cum sa crezi o aplicatie pentru Android, eu am instalat de exemplu versiunea 2.2 nu pare a fi asa de simplu precum credeam. Cun mun m-am descurcat cu varianta de Help din program si de pe site, am zis ca trebuie sa caut o alta sursa de informamtii despre cum creez prima aplicatie pentru Android. Eu am instalat doar SDK-ul, cred ca va trebui sa adaug ATD si Eclipse. Nu prea stiu ce face fiecare, asa ca mai intai ma apuc de citit. Sincer, doar cu Android SDK nu am reusit sa trec mai departe de deschis proiectul. Sper sa gasesc ceva mai apropiat de programarea vizuala, drag and drop.

Tutoriale pentru crearea de aplicatii Android pentru telefon si tableta

Azi renunt la lectii, cred ca fiind duminica e cazul sa ma relaxez si sa reiau de luni lectiile si tutorialele pentru aplicatii Android, asta daca nu cumva ma razgandesc si caut pe cineva sa le faca. O veste ciudata, se pare ca ADT pentru Eclipse nu mai poate fi descarcat, asa ca acum am o mare problema! Se pare ca m-am inpotmolit, asa ca ceva vreme o sa o iau cu cartea in mana si o sa incerc sa fac apoi un tutorial. Nu vreau sa fac o aplicatie pentru Android prea complicata, ceva gen o lista de butoane, apesi si face ceva – eu as vrea sa sune automat la un numar de telefon folosind o aplicatie gen WhatsApp sau Viber, dar o sa ma mai gandesc.

Aplicatie Android pentru rezervari bilete la microbuzele ce fac transport intre UE si Romania! Cam asta as vrea sa fac, pana la urma ar merge ca in loc de apelat firma de transport, sa deschida o pagina web a firmei respective. Merge asa?

Aplicatie pentru Android

Tutoriale pentru crearea de aplicatii Android pentru telefon si tableta