Vad ca lumea este innebunita azi dupa metrici de genul Trust Flow, Citation Flow, Page Authority sau Domain Authority, desi evident ca acestia nu prea mai au legatura cu pozitionarea in cautarile pe motoarele de cautare, deci am sa dau drumul azi la un experiment, care va trebui sa jongleze putin cu metricii le la Majestic.Com ( TF si CF ) care au la baza ce vad ei legat de un link oarecare ( cine urmeaza link-ul, de cate ori este el citat ).

Trust Flow, Citation Flow, Page Authority, Domain Authority si relevanta lor

Analizand un site prin perspectiva catorva metrici – care fie zis intre noi nici macar nu vad situatia in ansamblul ei, nu cred ca poti decat sa-ti faci o mica parere despre ce reprezinta site-ul respectiv in mediul online. Exista o lupta intre Moz.com si Majestic.Com in a arata care sunt parametrii unui site, doar ca in afara de faptul ca pe Romania se actualizeaza greu si incomplet, nici macar nu au acelasi trend.

Daca ma intrebi pe mine ce conteaza as spune ca numarul de KeyWords din WMT ( WebMaster Tools ), pentru ca asta arata potentialul real al site-ului, acele cuvinte cheie in top 100 sa zicem, aratat ca site-ul conteaza, iar daca esti in Top 10 eu zic ca poti considera site-ul relevant pe o oarecare nisa. In rest consider ca este o goana oarba, mai ales ca de exemplu citarea pe site-uri de gen wordpress sau blogger nu prea sunt luate in calcul pentru limba romana. O parere personala bazata pe experienta si observatii, nimic altceva.

Analiza site

Trust Flow, Citation Flow, Page Authority, Domain Authority si relevanta lor