Stateam azi si ma gandeam, e ok sa poti comanda din Germania flori pentru persoanele dragi din tara, dar cum ar fi sa-i faci o surpriza celei de langa tine? Nu stiu daca acest servicu va face lumea fericita sau daca va apela cineva la el, dar noi am zis sa incercam, pentru ca eu cand am primit flori de ziua mea, curierul m-a facut sa zambesc, iar cand am citit biletelul, a fost super! Asa ca daca iti place ideea, incearca si tu sa-ti surprinzi prietenii, iubita sau parintii cu un buchet minunat de flori!

Trimite flori persoanelor dragi, chiar si in Germania, livrare in maxim 24 de ore

Nu vreau sa te conving de nimic, daca vrei apesi pe butonul “Cumpara acum”, daca nu ti se pare interesanta oferta,nici nu te gandi sa o faci, nu este ieftin de loc, preturile incep de la 89 de lei pentru un buchet de crini asiatici, dar pot ajunge lejer la 270 de lei pentru cel alstroemeria. Evident ca TVA este inclus in pret! Deci daca banii nu sunt o problema pentru tine – nu ma refer canu tii la ei sau ai cu sacul, ci esti o  persoana care pune sentimentele mai presus de bani, arunca macar o privire pe oferta!

Daca mai ai idei de servicii ce pot fi oferite de noi, lasa-ne un mesaj pe FaceBook, o sa-l analizam si daca sta in puterea noastra, o vom pune in aplicare! A, te intrebi de ce si pentru ce oferim astfel de servicii? Pentru ca in felul acesta ajuti site-ul romanilor din Germania – www.e4De.Info sa supravietuiasca! Ce sa mai zicem la final? La multi ani si sanatate, cu flori sau fara, important este sa fim mereu impreuna!

Flori Germania

Trimite flori oriunde in lume – pentru cei cei iubesc cu adevarat!