Traim intr-o lume din ce in ce mai poluata, stam in casa mai mult de jumate din viata, deci nu ar fi bine sa stii care sunt cele mai bune plante care sa-ti curete aerul si in acelasi timp sa-ti infrumuseteze casa? Atunci cand alegem ce flori sau plante sa ne imbogateasca casa, este bine de stiut si care ne ajuta sa traim mai sanatos, asa ca iata topul celor mai folositoare dintre acestea.

Trei plante care-ti purifica aerul din casa – vezi care sunt acestea

Poate ca cel mai neasteptat este faptul ca iedera este planta care purifica aerul din casa in mai putin de trei ore! In maxim 6 ore iedera reuseste sa purifice aproape tot aerul dintr-o casa obisnuita. Nu necesita ingrijire speciala, o udam periodic, o mai scurtam in asa fel incat sa se incadreze intr-un mod placut in camera, asta este tot! Marele avantaj? Iedera este planta cu frunzele verzi 365 de zile pe an!

Dca anu aveti animale de companie sau copii mici, va recomand ficusul, o planta care va curata aerul de impuritati si tot odata va infrumuseta casa. Dar daca vreti ceva cu adevarat folositor, incercati Aloe Vera, are cateva sute de intrebuintari terapeutice si mai mult decat atat, absoarbe tot dioxidul de carbon din casa!

Iata ca doar cu trei plante reusiti sa respirati un aer curat, o sa aveti casa mereu verde si va veti bucura de sanatate “vesnica”. Era atat de simplu, nu-i asa?

Iedera in casa

Trei plante care-ti purifica aerul din casa – care sunt?