Azi desi este miercuri au fost sa zic asa trei ceasuri rele, de dimineat aam gasit cauciucul desumflat la masina si la service mi-au zis ca trebuie sa schimb jaanta, deci doua janti de aliaj pe spate – asta dupa ce in doua randuri mi-au furat cate un capac, deci oricum pe spate nu mai aveam capace si nici nu gaseam modelul pentru Seat Alhambra. Apoi am descoperit ca nu pot suna la PayPal de cateva zile fiind mereu ocupat, iar ca sa fie totul fain, i-au inchis contul de FaceBook lu’ Soacra-mea!

Trei ceasuri rele desi nu este marti ci miercuri, deci nu ma asteptam la asa ceva

Ma gandesc ca dupa aproape 10 ani trebuie sa vina si ziua in care sa investesc ceva bani in micuta mea masina de 7 locuri, Seat Alhambra. Dar chiar asa in miez de iarna sa trebuiasca sa alerg si sa schimb jantile? Ok, hai ca pe asta cu masina am inteles-o, dar cu contul de la PayPal unde stau blocati 80 de euro? Asa o fi corect, sa nu ai acces la banii tai si sa nu poti face nimic? In fine trec si peste asta, dar contul de FaceBook al soacra-mii este chiar prea de tot!

Iata ca asa se termina cea mai neagra zi din anul 2016 pentru mine, macar ma bucur ca luna ianuarie a fost cea mai banoasa din acest an, evident si pentru ca este singura, dar zic eu ca am castigat peste medie. Asta sa fie treaba, pe o parte pierzi si pe alta castigi, pe toate nu le poti avea! ­čÖé

Trei ceasuri rele

Trei ceasuri rele