Cand am demarat proiectul www.Calator.Info nu eram convins ca vom ajunge sa avem si o aplicatie pe Google Play, dar iata ca deja romanii din Uniunea Europeana au descoperit aplicatia iar firmele de transport inscrise in aplicatie beneficiaza de mai multi calatori. Vom incerca sa dezvoltam aplicatia si sa oferim o solutie tuturor celor ce vor sa vna acasa confortabil, rapid si ieftin.

Transportul persoanelor si coletelor in Uniunea Europeana

Numarul firmelor de transport calatori, manisi pe platforma sau colete s-a triplat in ultimii doi ani, doar ca multe dintre ele au terminat anul 2016 pe minus, sa zicem asa. Sa zicem cca ai o astfel de firma si aduci calatorii din Germania sau Austria, ce faci ca sa stie lumea de tine? O varianta ar fi sa fii prezent si activ in cele 10 grupuri detinute de portalul www.e4De.Info – romanii din Germania ( pagina se apropie vertiginos de 10.000 de fani ), grupuri ce aduna peste 30.000 de romani.

Stirile video de saptamana trecuta au adunat peste 2 milioane de vizualizari, deci este evident ca atat pagina cat si grupurile sunt o sursa de public deloc de neglijat, mai ales ca firmele de transport au nevoie in permanenta de public nou – potentiali calatori! Este evident ca o colaborare cu portalul si grupurile FaceBook este benefica transportatorului, dar acesta ar trebui sa inteleaga ca doar cu suportul celor ce se ocupa de Social Media Marketing vor reusi sa ajunga la rezultate mai bune. Daca aveti nevoie de expertiza noastra, nu exitati sa ne spuneti!

Firme de transport

Transportul persoanelor si coletelor in Uniunea Europeana