Sa te bucuri de toate avantajele aduse de un smart watch este mult mai accesibil in ziua de azi, in special datorita faptului ca frecvent apar noi functii si facilitati pentru utilizatori, iar ceasurile sunt disponibile la preturi mai scazute. Cu siguranta ca oricine isi doreste sa poata sa raspunda sau sa respinga un apel direct de la incheietura mainii, fara a mai fi nevoie ca telefonul sa fie scos din buzunar.

Avantaje

Acest aspect este ideal pentru cei aflati in toiul unor sedinte importante sau din motive de securitate pentru cei care tranziteaza o zona marginasa a unui oras, unde rata infractionalitatii este mai ridicata. In plus, un smart watch iUni este capabil sa afiseze in timp real notificarile venite de pe retelele de socializare, precum WhatsApp sau Facebook, iar utilizatorii nu le vor mai rata. Cu siguranta ca unele emailuri au prioritate, iar fiecare dintre acestea pot fi afisate pe ecranul ceasurilor inteligente, anuntandu-si prezenta printr-o sonerie sau o vibratie pentru mai multa discretie.

Mai mult confort

Smart watch-urile promit mai mult confort, nu numai la volan, unde este interzisa utilizarea telefonului mobil, ci si la cumparaturi sau in timpul desfasurarii oricarei activitati in care utilizatorii au mainile ocupate. Pe langa faptul ca fiecare facilitate oferita este imbuntatatita constant, pana se ajunge la versiunea ideala, preturile ceasurilor inteligente sunt din ce in ce mai accesibile, motiv pentru care aceste device-uri devin mai populare si in tara noastra.

Muzica si sport

Sa asculti muzica este mult mai placut prin intermediul ceasurilor inteligente, deoarece ori de cate ori apare o piesa de care te-ai plictisit, o poti schimba printr-o simpla atingere, iar volumul se ajusteaza cu usurinta. De asemenea, smartwatch-urile au revolutionat si domeniul sportului, unde utilizatorii au la dispozitie mai multe facilitati cu ajutorul carora isi pot monitoriza si imbunatati activitatea desfasurata.

smart watch iUni

Tot ce vrei, muzica si sport pe smart watch iUni