In mod cert statistica site-urilor din portofoliul Club Seo difera de la o luna la alta, asa ca pentru inceputul lunii martie stam cam asa: in topul site-urilor nostre gasim la categoria venituri site0ul 4uLady – care la un trafic de 3.000 de vizitatori unici in primele sase zile a reusit sa depaseasca la venit toate cele 100 de site-uri pe care le monetizam in acest moment. Pe locul doi se gaseste portalul romanilor din Germania, care desi a trecut de 3500 de vizitatori, spre surprinderea noastra a coborat un loc in clasamant.

Top site-uri din portofoliul ClubSeo – trafic si venituri in luna martie

Chiar daca site-ul Club Seo este nou, avem cu ce ne lauda, in luna martie deja am urcat pe locul trei la capitolul venituri generate din trafic, iar la numarul de vizitatori unici nu stam deloc rau, am depasit in prima saptamana deja cifra de 5.000 unici! Asa ajungem la un site dedicat doamnelor ce practica un sport mai putin obisnuit, brodatul. Site-ul se afla pe locul patru la venituri si pe primul loc la trafic, ajungand la aproape 10 mii de unici in aceasta luna, adica in doar sase zile!

Cu un trafic nu chiar de invidiat se afla portalul i4Jobs, cu doar putin peste o mie de unici in sase zile, dar cu un venit bunicel. Astfel incheiem topul celor mai bune cinci site-uri la categoria venituri si trecem la topul celor din categoria trafic. Topul arata cam la fel, doar ca pe locul trei avem de fapt tot un site al celor ce se ocupa de produse hand made, iar in total avem 11 site-uri ce au depasit 1000 de unici in sase zile. Amintim dintre ele cateva: un site se stiri si comentarii politice, un site al romanilor din UK si un site interesant pe nisa biografie actori romani si straini ( acesta este neactualizat de aproape sase luni, inca se misca bine, zic eu. Update: o verificare de ultim minut arata ca nemtii au recucerit locul unu la categoria venituri! 🙂

Top site-uri ClubSeo