Ma gandeam ca e timpul sa vad cum mai stau cele trei site-uri din top la categoria IP diferit si PA plus DA peste medie. Asa ca azi am verificat cele trei IP-uri din patru disponibile. Evident cel mai bine stam cu e4Ro.com urmat de e-4com.info si ClubSeo.info la coada clasamentului cu un PA doar 17, dar cu indexare la secunda si content adaugat zilnic – are nici un an de viata, ce sa-i faci.  Pentru cei interesati ar mai fi si kLumea.Info la dispozitie pentru publicitate, site bun si bine cotat!

Top 3 site-uri din portofoliu SEO

Site-ul e4Ro.com este destul de vechi, evident ca nu e cel mai vechi si este din perioada in care tot adaugam acel “e” in fata, de la Internet explorer, acum mi-a cam trecut desi cu parea o idee prea rea, sta excelent ca autoritate, trafic si indexare. Ideal pentru orice tip de publicitate! Desi sincer nu prea mai lucrez la e-4Com.Info si nici la vechiul subdomeniu Infomedia.e-4Com.Info ( parerea mea este ca un PA 28 si un DA 22 sunt perfecte pentru familia ta 🙂 ) va recomand cu caldura sa incercati.

Pentru cineva care vrea mai mult decat publicitate recomand kLumea.Info – sta perfect la ceea ce tine de indexare si pozitionare in SERP, in rest aveti deja suficiente oferte pe site-ul nostru. Daca vreti ceva si pe partea de Social Media, se poate rezolva – avem ceva in portofoliul nostru, ideea este sa se “pupe” cu interesele celor ce ne frecventeaza – nu merge orice la oricine, am verificat asta deja! Ca idee pentru Social Media Marketing, ce zici de pagina Buna Dimineata sau de o pagina de fan a unei cunoscute vedete TV? Sunt pagini ce se auto-intretin, au deja impreuna peste 14.000 de fani si vin zilnic altii, presupun ca vom depasi 30 K pana in toamna. Daca vrei ceva pe hand-made, am o pagina cu 33 K cu fani majoritatea femei din Romania sau diaspora romaneasca.

Domain-Authority