Incerc sa fac putina ordine in site-uri, sunt aproape 100 – pe unele le-am vandut, la altele am renuntat deja, pentru ca nu-i asa, degeaba castigi bani cu blogul tau daca-i cheltui pe ce nu trebuie – adica pe site-uri care nu aduc venit nici macat cat costa reinnoirea domeniului. Asa ca hai sa vedem cum merg site-urile din portofoliu si sa vedem ce facem in continuare pentru a reduce cheltuielile si a maximiza profitul.

Top 10 site-uri din portofoliu ClubSeo

Pe primul loc se afla evident portalul romanilor din Germania, sa zic asa ca este de opt ori mai bine situat decat locul doi. Asta ma ambitioneaza si ma face sa ma gandesc ca s-ar putea ridica si alte site-uri la acest nivel, sau macar la jumate sau la sfert. Pe locurile doi, trei si patru avem tot site-uri legate de Germania, cu locuri de munca sau lectii de limba germana. Urmeaza doua site-uri legate de masini – unul cu review-uri si unul legat de asigurari RCA.

Ultimele patru locuri tin acest top aduce in atentie iarasi un site legat de locuri de munca – i4Jobs ( ma gandesc sa-l pun in vanzare ), pagina romanilor din Stuttgart si apoi cea a romanilor din Irlanda. Locul 10 si ultimul din top este ocupat de ClubSeo, locurile fiind o analiza pe luna martie a anului 2018. Nici daca analizam tot anul acesta, adica aproape trei luni nu se schimba mare lucru in clasament: apare un site de lucrari hand-made si portalul romanilor din UK – dispare din pacate Club SEO care ajunge pe locul 13 – sa fie cu noroc. O analiza ce coboara cu 12 luni in urm,a nu-si are rostul pentru ca de atunci multe s-au schimbat in mediul online, iar unele site-uri au pierdut din trafic, altele au crescut – probabil si datorita vechimii lor.

Bloguri

Top 10 site-uri din portofoliu