Daca tot am descoperit pana azi doua firme care fac transport de persoane si colete din Romania in Germania, Austria, Belgia sau UK eu zic sa facem o lista cu toate firmele respective ( evident doar cele de incredere, care nu aduc pachetele deschise, etc- asa cum am mai vazut ). Am sa incep cu firma TeoTuring, care poate fi gasita la numerele de telefon: +40745690746  sau +4915143569807. O firma serioasa ce va poate asigura transportul din orase precum Passau, Stuttgart, Frankfurt, Dortmund dar ajung chiar si in Italia! Plecari din Romania la interval de o zi: lunea, miercurea si vinerea!

Toate firmele de transport Romania – Austria, Germania si alte tari din UE

A doua firma de transport persoane inGermania si Austraia depsre care vrem sa va amintim este Running Transport, care va duce zilnic la destinatie. Da, acum nu mai trebuie sa te intrebi daca intr-o oarecare zi este cursa din Austria sau Germania pana in Caraș-Severin, cu trecere prin Arad, Hunedoara si Mehedinti. Apelezi pur si simplu la firma Running si gata, ai facut rezervarea si nu mai sunt probleme! Nu-i asa ca este simplu?

Nu te ajuta cu nimic cele doua firme? Atunci poti intra pe site-ul Calator.Info si ai in partea dreapta un meniu pentru rezervari online, alegi cele trei rubrici care sunt pentru tine: tara de plecare sau destinatia din Uniunea Europeana, orasul si judetul dinRomania de unde pleci sau vrei sa ajungi! Apesi butonul “Cauta” si gata, ai o lista cu toat efirmele de transport disponibile inscrise in reteaua noastra! Mult mai eficient decat sa bâjbâi pe FaceBook dupa oferte, care de cele mai multe ori se soldeaza cu un esec!

Running Transport Germania

Toate firmele de transport Romania – Austria, Germania si alte tari din UE