Ieri ma plictiseam si am mers la Therme Bucuresti sa vad si eu cum este, mai ales ca pretul pe o zi nu mi s-a parut asa de mare, undeva la 80 de lei pentru o persoana – acces complet in cele trei zone. Nu puteam sa cred ca desi nu avem ape termale in capitala Romaniei, totusi exista si asa ceva. Minune, chiar exista si este mai fain decat am vazul la Debretin vara trecuta. In plus au si o zona in aer liber, de care evident ca nu m-am putut bucura acum iarna.

Therme Bucuresti cel mai fain Aqua Park european a fost dat in folosinta recent

Ca s anu vorbesc eu prea mult, va las sa vedeti intai acest video, apoi va dati singuri cu parerea! Evident ca nu e la fel de mare cum de exemplu vedem la Divertiland, tit din Bucuresti, dar e vorba de apa termala si de spatiu inchis. Am inteles ca aici se pot distra cam 4.000 de persoane in acelasi timp, deci este de departe cel mai mare parc termal din Europa. Da, este la noi in Romania, si de acum nu mai trebie sa mergi neaparat la Baile Herculane, nu mai zic de o excursie in Ungaria. Daca ma gandesc cat am platit amenda pentru ca mi-a  expirat parcarea la Budapesta cu 15 minute, mai bine stam acasa in Romania si ne distram perfect!

Therme Bucuresti s-a descis azi, deci nu puteam lipsi de acolo, daca tot nu aveam ce sa fac, iar daca tot au anuntat la Pro TV ca se deschide, hop in masina si gata! A fost super, nu am stat toata ziua, dar mi-a ajuns. In weekend poti sta de la ora 8:00 si pana la 1 noaptea! Super, va zic eu! Va doresc distractie placuta si sa fiti sanatosi tot anul! Apa este de la noi, deci este apa termala adusa de la peste 3 kilometri adancime la 80 de grade celsius! Va dati seama? Nu va mai zic de minerale, lasa ca va documentati voi, altfel la ce ar mai fi bun internetul! 🙂

Therme Bucuresti

Therme Bucuresti cel mai fain Aqua Park european a fost dat in folosinta recent