Avand in vedere ca am inceput sa am din ce in ce mai mult trafic de pe dispozitivele mobile am fost nevoit sa caut theme interesante pentru site-urile mele facute pe WordPress, asa am ajuns la ceea ce vedeti acum pe site-ul Broderii.Info – dar cun tema este gratuita, cred ca o sa am nevoie de cineva sa-mi modifice designul asa cum imi trebuie mie. Este un proiect de suflet, cred ca si numele domeniului este ok si sugestiv, deci chiar zic ca azi am facut treaba buna.

Theme interesante si gratis pentru site-uri WordPress, responzitive

Problema a fost cand l-am gazduit la Hostiger, a crapat la primul trafic ce a depasit 500 de unici intr-o ora, deci adio si revenim la ClausWeb, cei care ne gazduiesc si pe noi pe 3 servere cu conturi de reseller, luate doar pentru uz intern. Alta problema este ca nu se prea propaga DNS-urile si deci nu pot muta site-ul, dar asta e viata, nu poate sa fie totul ok. Cand ma gandesc ca voiam sa mut pe un subdomeniu alt site, pe aceiasi nisa, evident. Pana maine sper sa reusesc sa-l mut, mi-am salvat baza de date si pozele, tema o am, alte plugin-uri nu prea cred ca am folosit, deci pe maine!

Daca o sa va placa aceasta tema gratuita va spun ca o cedez GRATIS, unui cititor fidel al site-ului Club Seo. Daca nu va place, ce sa zic, eu unul azi cel putin sunt incantat de ea, poate cu timpul o sa renunt, pentru ca vreau totusi o tema care sa afiseze pe index postarile nu rezumatul lor!

Broderie veche