Astia de la 10 TV au dat doua luni la rand prima serie din Nasul, azi am prins sfarsitul din Nasul 2, asa ca am cautat pe Y0uTube macar in limba engleza sau italiana sa vad The Godfather 3 [ Nasul 3 ]. Asta ca sa inchei cumva si sa revad complet trilogia lui Francis Ford Coppola cu Al Pacino in rolul lui Michael Corleone. In seria a doua l-am vazut si pe Robert de Niro in rolul lui Vito Corleone tanar. Cred ca partea a treia ar fi sa zic asa, finalul pe care-l astept. Nu pentru ca nu as sti cum se termina, cu moartea fiicei sale si evident la finalul finalului – sa zic asa – cu decesul de batranete a lui Michael.

The Godfather 3 online subtitrat in limba romana – Nasul 3

Revazand trilogia Nasul a lui Coppola am stat si m-am intrebat – oare Michael la sfaritul vietii ca crezut ca a meritat sa faca ce a facut cu viata lui? Ar mai face nasul Corleone la fel daca ar fi sa ia viata de la inceput? Cred ca nu a meritat aceasta lupta nesfarsita cu rivalii, in care tatal sau, Vito Corelone a fost impuscat, a ramas fara frati – pe Fredo chiar el lichidand-ul [ aici chiar mi s-a parut peste ceea ce se poate admite! ]. Interesant mi s-a parut si faptul ca regizorul a folosit-o pe fiica sa Sofia Coppola in rolul lui Mary Corleone.

Azi nu mai urmaresc filmele ca odinioara – pentru actiune, ci caut micile secete ale lor. De exemplu expresia care strabate cele trei episoade din Nasul : i-am facut o oferta pe care n-o poate refuza! Asadar pe langa toate premiile primite, cateva Oscaruri si Globuri de aur, eu zic ca pana la urma filmul ne invata sa apreciem viata asa modesta cum e ea, caci daca aspiri la prea mult, de multe ori finalul nu va fi cel la care te astepti. Chiar daca e titlul unui alt film, sa stiti ca “totul se plateste“!

The Godfather 3 online

The Godfather 3 online subtitrat in limba romana – Nasul 3