Eu nu vreau sa influentez pe nimeni, asa ca nu o sa incerc sa te conving ca inelul Luxor face si drege, cine a citit cate ceva despre Egiptul antic stie despre ce este vorba, cine nu stie sau nu crede in asa ceva nu va fi convins niciodata sa incerce sa scape de ghinion, de problemele care nu mai au sfarsit si parca curg ca apa la vale peste om. Cine vrea sa afle mai multe este invitatul meu, cautati dat e si explicatii stiintifice legate de reteaua Hartmann si reteaua Curry. Aici vorbim deja de stiinta si de influentele magnetice ale liniilor magnetice terestre.

Te poate apara inelul Luxor de probleme si necazuri? Cum te ajuta inelul Luxor ?

Stiti de ce am vrut sa va vorbesc de inelul Luxor? Pentru ca ei cauta 1000 de persoane carora sa-l ofere gratuit! Asa ce ce mi-am zis? Ia sa vad ce se stie despre acest inel, cand a fost el descoperit ( in mormantul lui Tutankamon ) si ce sunt undele magnetice si cele de forma. Asa am ajuns sa aflu ca pana si arta Feng Shui se bazeaza pe acelasi principiu. Asa ca pana la urma de ce sa nu ai inca un inel? Cum spunea olteanul, daca nu ajuta, atunci macar nu strica, nu-i asa?

Daca ma intrebi pe mine ce este ghinionul, am sa-ti zic asa: este o chestie de care m-am izbit eu in ultimile sapte zile. Am plecat la drum, am-am intors cu masina zgariata, cu aerul conditionat stricat si cu multi bani lipsa in portofel. Asa ca am luat si am comandat inelul Luxor, acum parca ceva s-a schimbat si eu sunt mai linistit, chiar daca sincer vorbind, nu spun ca 100% e din cauza inelului! Dar stiti cum este cu efectul placebo? Am scapat de ghinion, deci e ok – nu-i asa?