Despre SEO se discuta mult, eu mai putin pentru ca nu cred ca am descoperit o metoda care sa ma duca in TOP-ul cautarilor, dar nici nu investesc in resurse externe, folosesc cam ce am eu la indemana, deci nu pot sa spun decat ca pentru cat investesc si muncesc sunt chiar bine pozitionat in SERP. Acum savedem ce ne spun “specialistii” in SEO despre structura site-ului [ aici avem magazine, blog-uri, site-uri de prezentare servicii, etc. ] si sa vedem ce mai este de actualitate.

Structura SEO pentru site-ul tau in 2018

Teoretic ar trebui sa ai o structura clara a site-ului, de la index pleci pe categorii, pagini, etc. astfel ca unui cititor sa-i fie usor sa gaseasca informatia. De ce nu foloseste vizitatorul cautarea pe site? Dar la site-ul meu, ClubSEO ce structura ar fi mai adecvata? Avem categorii de postari si tag-uri, teoretic ar trebui sa ne structuram site-ul pe categorii si sa avem keyword-urile ce trimit catre categorii prin link-uri interne [ sau externe ] legate de aceste categorii.

Sa zicem ca vrei sa fii gasit dupa servicii SEO, ar trebui sa ai o categorie pe care o promovezi despre asa ceva, iar daca ceea ce te intereseaza este faptul ca tu scrii articole SEO, o astfel de categorie ar trebui sa existe pe site-ul tau. Mai pe scurt site-ul ar trebui sa aiba o structura clara, arborescenta, cu ramificatii ce pleaca de la index catre restul continutuli relevant de pe site-ul tau. Eu unul nu prea am facut asa, dar poate ca e cazul sa imi schimb abordarea daca vreau sa fiu gasit pe prima pagina atunci cand lumea foloseste motoarele de cautare. Nu stiu cine mai cauta azi tutoriale SEO, probabil ca sunt destui, eu nu mai gasesc nimic nou, doar postari de cel putin patru sau cinci ani in urma.

Multi experti SEO spun ca structura site-ului te ajuta sa te pozitionezi mai bine in cautari, sunt sigur ca asa este, dar nu uita ca azi chestiile de genul EMD nu mai sunt la moda, deci pur si simplu insiruirea cuvintelor cheie in link-ul unei pagini nu este suficenta pentru a avea succes, chiar sunt curios cum va evolua domeniul nostru invatagermana.online, fara TAG-uri si fara multe categorii.

Site SEO Friendly