Ce sa zic? Dragos Patraru este prahovean de-al meu, suntem cam aceiasi generatie, avem aceleasi preocupari si in plus am vazut ca are si un site personal, Patraru.Ro – bravo domnule, esti si tu acum blogger! Faptul ca Starea Natiei este marca inregistrata ii da dreptul sa se mute de colo colo, ba la TVR 1, acum la Digi 24, facand se pare echipa cu alt guru al presei, Moise Guran. Teoretic eu sunt cate putin din amandoi, evident la scara mult redusa! ­čÖé Adica cand rad de ce se intampla in Romania pe kLumea.Info, cand mai scri despre economie aici pe site.

Starea Natiei cu Dragos Patraru online in reluare la Digi 24 sau la TVR 1?

Coincidenta sau nu, intre Mine si Margo sunt 12 ani diferenta, la fel si in cazul lui┬áDragos Patraru, nascut in 1977 – la cutremur? Mai pe scurt o sa scriu despre┬áDragos Patraru cu putin timp inainte sa implineasca 40 de ani, adica varsta la care eu am parasit Romania. Pentru cine nu stie deja,┬áDragos Patraru s-a nascut pe 1 noiembrie, deci peste doua saptamani isi serbeaza ziua! La multi ani! In rest ce sa zic? Se vaita el ca nu prea castiga, mai vinde niste bannere pe site-ul sau, ca de … ban la ban trage si paduche la paduche!

In rest, in afara de mici exceptii sunt de acord cu comentariile lui, evident avand in fata sa cei 12 ani de experienta “de viata”. Stilul imi place, cand nu adorm ma uit si la emisiune – cat timp o sa mai dea astia pe satelit Digi 24, sau pana se muta┬áDragos Patraru la o alta televiziune. Culmea e ca ma uit la emisunea lui in loc s ama uit la stiri, desi cred ca ar trebui sa o lase mai moale cu Udrea si Basescu, deja o sa ma intreb daca mai traiesc in ziua in care vor lipsi din emisiunea “Starea Natiei”!

Starea Natiei cu Dragos Patraru

Starea Natiei cu Dragos Patraru online in reluare la Digi 24 sau la TVR 1?