Pentru fanii actorului Berk Oktay a venit o veste buna, Can Tekin s-a casatorit nu doar in serialul vostru indragit, dar si in realitate. In sezonul doi din Stadiul relatiei: casatoriti veti avea parte de noi peripetii cu Ayşegül si prietenii ei. Asa cum ati vazut probabil daca ati vazut prima parte a serialului pana la capat, toti s-au casatorit, si bunicul, si mama lui Can Tekin, ba chiar si menajera se va marita. Cred ca o sa muriti de ras cand o sa o vedeti pe Mediha cu soacra ei la proba pentru rochia de mireasa.

Stadiul relatiei: casatoriti – in curand Sezonul 2 la televizor si online

Actori din serialul Stadiul relatiei: casatoriti – Ayşegül Dinç este intrpretata de micuta Seren Şirince, iar Elif Güvener de actrita Eda Ece. Ca sa vedeti ironia sortii, pe prietena lui Ayşegül Ece Şengün o cheama ca pe Elif, desi numele actritei este Özlem Öçalmaz. In fine, nu o sa va dau aici numele tuturor actorilor pentru ca ii gasiti pe FaceBook pe toti, pe pagina noastra dedicata filmelor si serialelor turcesti.

Titlul primei serii in original a fost İlişki Durumu: Karışık, a fost filmat in 2015, iar noi am avut placerea sa-l vedem – chiar daca in loc de 40 de episoade, au fost taiatre si au iesit 100 – in 2016. Cred ca actorii de comedie, cum ar fi Sezai Altekin in rolul bunicului Ismail sau Nurseli İdiz care o interpreteaza pe Mediha, au fost pe placul dumneav0astra. Daca doriti sa stiti maimulte despre actorii din serialele turcesti nu ezitati sa cautati pe portalui www.Actori.Info, special creat pentru a va dezvalui secretele lor.

Berk Oktay s-a căsătorit

Stadiul relatiei: casatoriti – in curand Sezonul 2 la televizor si online