Azi, 3 aprilie 2016 pagina Buna dimineata are doar 2.811 fani, dar si-a propus sa devina interactiva, adica sa participam cu toti la discutii, sa impartasim idei si sa ne dezvoltam asa cum vor fanii nostri. Ba mai mult, vrem sa dam si premii celor care au cea mai buna idee, celor ce spun cel mai desp buna dimineata prietenilor, mai pe scurt vrem sa animam putin spiritele pe pagina  noastra. Pana la urma nu asta ne dorim pe FaceBook, sa avem un Club cu multi prieteni, nu-i asa?

Spune Buna dimineata persoanelor iubite si castiga un premiu din partea noastra

Deci aa stau treburile, incepem de azi si dam premiul pe 25 decembrie, ca sa vina si la voi Mos Craciun cu ceva din partea site-ului Club SEO. Ce ne dorim de la voi? In primul rand sa ne spuneti ce anume va doriti sa primiti cadou, in al doilea rand sa va invitati prietenii pe pagina noastra, iar in al treilea rand sa va simtiti bine alaturi de “gasca” Buna dimineata! Iata deci planul nostru pentru anul 2016, dar in functie de ceea ce ne veti scrie voi pe FaceBook el se poate modifica, pentru ca mai important decat ceea ce vrem noi, este ceea ce vreti voi, cititorii.

Nu stiu sa fie mult epagini interactive pe FaceBook, poate ca sunt si noi nu stim inca, dar important este ca a noastra va deveni incepand de azi pagina voastra, a fanilor ei! Fiecar esugestie va fi analizata, o vom dezbate impreuna cu voi si daca suntem de acord impreuna ca este ok, se va implementa in aceiasi zi! Succes si evident o dimineata placuta alaturi de prieteni si familie!

Buna dimineata prieteni

Spune Buna dimineata persoanelor iubite