Stau si ma intreb cat poti sa ceri cuiva care are un domeniu EMD sa-l aduci pe prima pagina pe long tail, sau ma rog, pe combinatii de doua sau trei cuvinte din care o parte sunt in denumnirea domeniului. Dar daca sunt doar sase pagini de rezultate? Sa zicem ca vreau sa reumplu cartusele la Brasov, asta da cuvant cheie puternic, nu-i asa? Ma si gandesc cum poti ranka daca sunt 18.000 de rezultate cu un domeniu EMD, cred ca este aproape imposibil. Oricum e bine ca lumea musca la astfel de oferte, cine stie poat eprin d si eu candva pe cineva la fel de darnic si imi reumplu eu buzunarele!

Specialist SEO de ocazie

Am facut recent niste teste, sunt curios cat timp este nevoie sa rankezi pe chestii de genul asta, pe domenii cat de cat EMD sau care contin un cuvant cheie din cele pe care le ai in vedere. Sa zicem ca ma intereseaza reumplere cartuse Brasov, evident ca ar trebui sa am un domeniu legat de cartuse sau macar de Brasov, mai departe cred ca e destul de simplu sa merg mai departe. Ghici cum este daca repet de zeci de ori cuvintele cheie pe prima pagina? Pai e simplu, va garantez eu – dar nu pe termen lung, Google stie ce face!

– cartuse Brasov – aici cu evidenta va intrebati ce fel de cartuse, iar eu va zic ca pot fi negru sau color, important este sa fie de la o imprimanta cu jet de cerneala! Dar de ce reumplere si nu umplere pur si simplu? Pai pentru ca o faci in mod repetat, teoretic! Sau pentru ca au fost pline, s-au golit si deci le umpli pentru a doua oara cel putin [ reumplere ]. Asa cred, nu garantez ca am gasit explicatia semantica corecta, dar mai conteaza cand vorbim de SEO si de specialisti?

reumplere cartuse – ei acum nu ne mai referim doar la zona Brasovului, deja avem in vedere toata tara, da ce zic eu toata tara, tot continentul: suntem specialistii number one, parca asa ze zice corect in SEO, nu-i asa? Evident ca pentru ca sa realizam acest obiectiv, avem nevoie de la sase luni la un an ca marja de timp. Numai sa nu uit ce mi-am propus si sa o las balta, ca s-a mai vazut asa ceva la mine de multe ori!

– acum ar fi trebuit sa vin cu a treia varianta de amestecare a cuvintelor reumplere cartuse Brasov, dar nu mai gasesc logica asa ca ma las pagubas. Ma si intreb azi dupa lansarea articolului, pe ce pozitie voi fi in SERP? Ma si gandesc cata cerneala risipita, penru cele peste 400 de cuvinte din articol, un articol SEO superb as spune eu, magnific si care poate sa te ajute mai mult decat crezi daca-l studiezi cu atentie! Va zic eu: sunt un mare specialist SEO, de aia si site-ul este ClubSEO, adica clubul celor priceputi in domeniul asta!

cartușe Brașov

Reumplere cartușe Brașov