Cred ca am mai scris eu despre intrarea Romaniei in Spatiul Schengen, o iluzie [ a se citi aluzie ] pentru cei ce inca mai viseaza la introducerea monedei EURO – mult mai plauzibila, decat intrarea tarii nostre in spatiul comunitar fara frontiere. De ce nu ne vor unii in comunitatea selecta a celor ce merg liber nu stiu sigur, se zice ca pentru ca nu prea vor olandezii sa vada Portul Constanta la egal cu porturile lor [ ce-i drept nu vor nici nemtii asa ceva ].

Spatiul Schengen, ultima frontiera, prima aluzie

Pana intra Romania in Spatiul Schengen astia din vestul tarii si-au facut alianta. DA, s-au gandit cativa primari, printre care Boc si Falca sa-si faca ei o tara ca afara, mai stoti lozinca asta? Deci Aradul, Oradea, Timisoara si Clujul au pus-o de-o alianta.Asta ca sa va invat cum se scrie corect, nu cum scriu unii puso. De ce nu ne invatam oare minte sa nu mai discutam despre iluzii, adica despre intrarea Romaniei in Spatiul Schengen si sa speram ca de data asta, inainte de alegeri PSD va finaliza macar partea de autostrada ce va lega Aradul si Timisoara de Sibiu. DA mai, sa merg si eu cu 130 la ora cateva sute de kilometri si sa ajung mai repede la Iasi! Asta daca o sa fie cate zile mai am eu o autostrada intre Ardeal si Moldova!

Uite cum am luat-o si eu pe aratura si am inceput sa scriu despre politica la mine pe blog/site. Pai ce-am fost si ce-am ajuns? Pai cine mai citeste acum site-ul meu? Nimeni, va zic eu. La ce le-ar folosi? Sa se umple de nervi si sa nu mai vrea sa ramana in tara asta?

Spațiul Schengen

Spațiul Schengen, ultima frontiera, prima aluzie