Atunci cand ne facem o pagina pe FaceBook speram sa avem o audienta cat mai apropiata de numarul de fani, dar din pacate fara a investi ceva bani in promovarea prin Ads oferita de site-ul de socializare, merge mai greu. Asa ca teoretic desi avem sa zicem 35.000 de fani, iata ca impactul unei postari se poate ridica la doar 11.000 de persoane, iar asta daca ai sa zicem asa, 329 de distribuiri! Nu este de loc simplu, dar noi vrem sa te ajutam, asa ca nu te sfii, apeleaza la profesionisti!

Social Media Marketingul si impactul postarilor pe FB

Ce-ti propunem noi: un articol sau doua de publicitate pe site-ul ClubSeo, target-at pe ceea ce te intereseaza, apoi in functie de nisa site-ului tau putem sa te promovam periodic pe paginile si grupurile noastre. La final vei avea rezultate mult mai bune decat muncind orbeste pe o pagina de FaceBook unde ai impactul de cateva sute sau poate cu putin noroc cateva mii. Cat costa acest serviciu? In functie de cerinte poate fi de la 20 de euro pana la maxim 100.

La ce ma ajuta articolele publicate pe site-ul ClubSeo? Avand in vedere ca ai dat de noi prin cautari pe Google, eu zic ca ai inteles ca avem zilnic mii de cititori, iar impactul este destul de mare, daca si subiectul este cautat. Ce inseamna asta? Pe scurt, daca exista interes pentru subiect, macar cateva sute de persoane vor trece zilnic prin articolul tau, daca nu are cautare, verifica in WMT ( WebMaster Tools ) cam la cati vizitatori te poti astepta zilnic, saptamanal sau lunar.

Impact postare -FB