Resuresele de promovare gratuita a site-ului tau devin din ce in ce mai limitate, fie pentru ca o parte din vechile strategii SEO nu mai sunt valabile in 2016, fie pentru ca o parte au disparut pur si simplu. Asa ca vrei sau nu vrei daca ai nevoie de SEO va trebui sa apelezi la cei care au timp si mai ales resurse ( lasand la o parte partea de cunostinte despre astfel de promovare ). Ma ajuta sau nu tehnica de Social Bookmark sa ma promovez sau este o pierde re de timp, resurse si evident bani?

Social Bookmark si avantajele sale pentru blogul tau in SEO

Banuiesc ca ati auzit cu totii de retele precum Twitter, Pinterest, Delicious sau Digg. Da, este adevarat ca ultimile doua sunt mai cunoscute in vest, nu si in Romania, dar despre Twitter si Pinterest cred ca stiti deja. La ce te ajuta in afara de faptul ca ai mai capatat putina promovare SEO? Pe mine ma ajuta sa obtin link-uri de calitate venite in mod natural. DA, la sase luni de la crearea unui cont pe Pinterest am ajuns sa fiu distribuit fara probleme. Pentru ca am oferit ceva de calitate, lumea a aflat pana la urma si asa am reusit sa ma promovez “gratis”.

Ce am observat eu? Ca nu merge chiar asa de repede, deci ai nevoie de rabdare, spre deosebire de Social Media, unde lucrurile merg mai repejor, dar tot pe baza de noroc si orientare buna in “spatiu”. Eu zic ca nu strica niciun fel de promovare, daca e facuta cu cap si nu seamana mai mult a SPAM decat a promovare!

Social bookmarking Romania