Am inceput sa fac risipa de resurse, asa ca ma gandeam sa vand cateva site-uri sau domenii din portofoliu. Asta daca nu cumva incepe sa mearga publicitatea si deja sunt obligat sa le pastrez. As vrea sa vand doua domenii cu vechime, e-4Com.Info si e-4u.Info, la vremea lor mergeau destul de bine, la care adaug un site de suflet, in limba engleza – 2Late.Info, toate trei avand un pret modic, egal cu taxele platite pe domeniu de la cumparare si pana in ziua vanzarii.

Siteuri si domenii personale cu vechime, de vanzare la preturi foarte mici

Daca vorbim de e-4u.Info, cumparat de mine in data de 09-03-2011, acesta mai gazduiteste si subdomeniul de anunturi, care si el a adus ceva venituri pe cand era actualizat. Iar ca sa va mai fac o surpriza va propun Avocatul.Org, un site si o pagina FaceBook cu care sigur veti reusi sa va recuperati rapid investitia. Cred ca cele patru site-uri sunt o investitie sigura pentru cei care stiu cu se poate castiga online destul de usor.

Evident ca ar mai ceva de ofertat, insa nu vreau sa vin acum cu prea multe site-uri, dar daca vreti o oferta completa nu ezitati sa ma intrebati. Mai am inca ceva pentru voi, continutul Infomedia + un domeniu de top pe aceasta nisa, la fel si pentru un site de turism, deci daca sunteti interesati, nu ezitati sa ne contactati. As mai adauga la final AutoAsig.Info, un site de nisa cu care se poate castiga online destul de rezonabil fara mari investitii. CPC-ul este mai mare de 1 euro, deci aviz amatorilor!

Bloguri personale