Am gasit doua oferte de site-uri personale care sunt de inchiriat cu doar 5 euro/luna! Din pacate sunt destinate celor ce poarta numele de familie Ghimpu si Plahotniuc, dar am inteles ca se poate mai mult, acum depinde evident de cat de mult prinde ideea. Sa zicem ca te cheama Vasile Ghimpu, atunci ai avea un site/blog cu numele tau complet : www.Vasile.Ghimpu.eu sau daca te cheama Grigore Plahotniuc vei avea in folosinta site-ul/blogul www.Grigore.Plahotniuc.TV – sper ca ati prins ideea. Fiecare nume va avea un site, deci posibiltati sunt sute!

Site-uri personale cu numele tau complet – TLD TV si Eu!

Cred ca avantajele de a avea un site care sa fie exact ca numele tau este evident, la fel cum la fel de evident mi se pare ca nu vor sari in sus Mihai Ghimpu sau Vlad Plahotniuc, desi numai ei nu stiu ce pierd! Asa cum ziceam si mai sus, daca ideea va prinde vom pune la dispozitia doritorilor si alte site-uri cu numele identic cu cel al persoanelor interesate. Pana atunci, stam in asteptare!

Vrei sa fii proprietarul unuia din domeniile listate mai sus? Ghimpu sau Plahotniuc? Fa o oferta pe unul sau pe ambele si nu uita sa zici pretul pe care-l oferi! Poate fi al tau si il poti folosi dupa bunul tau plac! Iar daca vrei doar sa-ti inchiriezi un site cu numele tau – de forma Nume.Prenume.TLD ai sansa sa o faci cu doar 5 euro/luna! Nu e scump, daca te gandesti ca este al tau si doar al tau! Pentru plata pe un an intreg sau mai multi ani, se ofera reduceri de pana la 50%!

Site personal

Site-uri personale cu numele tau complet