Cred ca a sosit momentul sa vad ce site-uri am in portofoliu si pe unde sunt gazduite, deja ma incurc in conturile de Reseller ( nu vand hosting, insa am ales varianta asta de gazduire de la ClausWeb si sunt multumit. Asa ca am sa verific cele patru IP-uri si ce site-uri am pe ele. O sa incep cu kLumea.Info care are la randul sau trei conturi, pentru 4-Md.Info si Actori.Info, la care se adauga evident contul principal. Evident ca acesta este primul IP, mai jos voi face lista cu site-urile gazduite, altele decat cele din conturi.

Site-uri din portofoliu si gazduire ClausWeb in varianta Reseller

Portofoliu SEOPrimul IP ( 134 ) gazduieste pe contul 4-MD.Info alte sapte site-uri: 4Mob.​info, CautBona ( info, com, net si org ), portalul e4Ro si WikiShop.Info, primul site dedicat dispozitivelor mobile avand la randul sau cateva subdomenii: android, apple-service, DSLR si GPS, WikiShop avand la randul sau un subdomeniu pe reduceri si e4Ro pe cel dedicat turismului (iRomania). In total 17 site-uri. Asa ajungem la al doilea cont, acelasi IP desigur: Actori.Info cu urmatoarele site-uri gazduite: Tulcea.Info, portalul e4UK cu site-ul pentru Irlanda, cel in limba rusa si cel dedicat romanilor din Australia. Ar mai fi site-ul romanilor din Dubai, 4Fashion si 4Cinema.Info, deci in total 9 site-uri.

Al treilea cont este cel principal unde am gazduit alte 10 site-uri, 99MD ( banuiesc ca se va vinde ), e4Fr.Net – portalul romanilor din Franta ce gazduieste si site-ul romanilor din Belgia, site-ul Calator.Info, site-ul Ghimpu.Eu care va mai sta la mine maxim un an, i4Jobs.Net, portalul KitGoblen.Info, Mamica.Org si site-ul moldovenilor din UK. In total pe acest cont avem 36 de site-uri.

GazduireContul i-Canada.Info pe care este gazduit si site-ul nostru ClubSeo are la randul sau alte doua conturi, Casa-mea.Info si Ghimpele.Info – doua site-uri care probabil vor sta binisor in portofoliul meu mult timp. Pe contul Casa mea avem portalul e4De al romanilor din Germania, cu cate un site pentru romanii din Stuttgart, Munchen si comunitatea din Austria, plus inca un site in limba rusa ( care vad ca e mort ).

Acum ajungem la portalul 4Eu.Info care gazduieste comunitatile din Italia, Spania, Olanda si Suedia. deci 13 site-uri la care mai adaugam pe primele doua si ajungem la cifra de 15 site-uri pe IP-ul cu numarul 2 ( 81 ).  Ghimpele.Info gazduieste si el alte 10 site-uri, portalul 4Prahova.Info, 4uLady.Info, Aroman.Info, Avocatul.Org, Broderii.Info, iOferte.Org ( probabil se va muta si el pe WikiShop ), iTzone.Info, ZonaIT.info ( cred ca trebuie mutat pe al treilea IP), Romanii.Info si ValeaPrahovei.Net, deci in total 13 + 12 = 25 de site-uri iar cu primele doua ajungem la un total de 27 de site-uri gazduite pe al doilea IP.

Site-uriAm ajuns la al treilea cont de gazduire si IP-ul cu numarul 3 ( 98 ) unde avem si cel mai vechi site din portofoliu: e-4Com.Info si un cont suplimentar pentru 2Late.Info, unde se gasesc si alte site-uri cu vechime, cum ar fi Caut-Bona.Info, cele doua site-uri e-4TV, si un portam de proba pe TLD-ul TV. Pe hostingul principal sunt gazduite: portalul e-4Art.Info care teoretic trebuie vandut, un site foarte vechi e-4u.Info cu cateva subdomenii, doua site-uri in franceza si e4MD.Info – un site pentru si cu moldoveni!