Avem in portofoliu cateva site-uri de filme, seriale si biografie actori romani si straini. Printre acestea enumeram Cinema 24h, Cinemateca 24h si portalul 4Cinema.Info, dar si site-ul Actori.Info, deci pe langa cele trei subdomenii cu vechime gazduite de e-4TV mai avem si alte site-uri pe aceiasi nisa. Culmea este ca si cele doua site-uri de pe blogger, unul cu review-uri si unul cu filme online merg de ani buni foarte bine, desi sincer mi-a cam trecut entuziasmul de a scrie pe ele.

Site-uri de filme, seriale si biografie actori – portofoliu SEO

Proiectul a inceput undeva in anul 2013, cu zece filme online subtitrate in limba romana. Acum am ajuns la peste 200 si cred ca va veni ziua in care fie le vom vinde, fie vom incerca sa revigoram proiectul. Cel mai nou film prezentat este unul istoric, Hannibal the Conqueror (2016) online – cu Vin Diesel in rolul principal. Sper sa va placa filmul, in rest ce sa zic? Vrei sa cumperi intreg portofoliul? Il oferim 500 de euro ( negociabil ). Poti sa-l dezvolti destul de usor, garantam un trafic de cel putin 1000 de vizitatori unici pe zi ( cumulat in acest moment ).

Sunt site-urile de filme legale in Romania? DA, daca respecti legislatia in vigoare, adica nu distribui filmele online fara acordul proprietarului, deci daca vrei sa ai un site non-profit, de filme online – aici nu intra profitul obtinut din reclame, ne referim ca nu trebuie sa ai acces cu plata, atunci este ok. NU incercati sa distribuiti filmele pentru care nu aveti acceptul proprietarilor, sau daca nu detineti dreptul de autor asupra continutului difuzat!

Filme online cu subtitrare

Site-uri de filme, seriale si biografie actori – portofoliu SEO