Am cateva domenii si site-uri la care ma tot gandesc, sa le dezvolt sau sa le vand? Unele au vechime si ar putea fi utile din punct de vedere SEO, altele au fost cumparate cand eram mai inspirat. Cand am luat Aroman.Info ma gandeam la un proiect despre cultura aromanilor, acum ma gandesc ca m-am cam hazardat. La fel cum a fost si cazul domeniului e-4u.Info, care gazduieste inclusiv un site in limba engleza, de turism. Ar mai fi si un portal pentru dispozitive mobile, 4Mob.Info – care chiar merita dezvoltat.

Site-uri care s-ar putea vinde pe bursa de domenii

Cred ca ar trebui sa verific cumva si cum stau veniturile in raport cu cheltuielile la cele doua domanii dedicate Moldovei – e4MD.Info si 4-MD.Info, pana la urma nu cred ca este nevoie de doua domenii care sa gazduiasca site-uri pe aceiasi tema, mai ales ca All Moldova este gazduit de e-4Com.Info, deci ori il mut pe cel din urma, ori vand macar unul din domenii.

Portalul Romanii.Info este nou si cred ca merita pastrat, are potential. Ar mai fi cateva site-uri de filme si seriale, biografie actori romani si straini si multe altele, dar pana una alta o sa ma concentrez pe acestea, sa vad ce fac cu ele. Ar fi totusi de mentionat zi ZonaiT.Info, un site care se poate dezvolta destul de usor pe diferite nise, mai ales ca are paramentri destul de buni pentru un site nou.

Daca iti face cu ochiul unul dintre site-uri sau domenii fa-mi o oferta. Pot sa transfer imediat continutul pe alt site si domeniul devine al tau cat ai zice peste! Evident daca platesti cel putin 15 euro pentru fiecare an de vechime!

Afaceri online