Site-ul IT 4Mob.Info este de vanzare si inca la un pret extrem de mic, doar 100 de euro pentru un domeniu plus cateva site-uri create pe acesta, pe nise cum ar fi produse Apple, sisteme de operare Android, GPS-uri si harti, etc. Daca vrei sa te apuci de afiliere sau vrei sa-ti promovezi un site de dispozitive mobile, te sfatuiesc sa pui cat mai repede mana pe acest domeniu. Cred ca te intereseaza faptul ca are PA 27 si PD 21, deci nu este chiar de lepadat. Cateva reclame sunt suficiente si deja ti-ai recuperat banii!

Site-ul 4Mob.Info este de vanzare cu 100 de euro

Asa cum ziceam atunci cand am deschis rubrica legata de vazarea domeniilor, voi renunta la cateva dintre cele 50 de domeni puse pe lista de asteptare, caci portofoliul de 100 de domenii este cam mult pentru o echipa formata din trei persoane. La unele site-uri am muncit mai mult, la altele mai putin. La 4Mob.Info am muncit ceva la inceput, cand din afiliere au venit cateva vanzari bunicele, generand undeva la 200 de euro de la atunci si pana azi. Daca stii ceva despre aceasta nisa, ar fi pacat sa nu achizitionezi un domeniu cu un nume atat de scurt si de usor de retinut. Se preteaza foarte usor si pentru site-uri in alte limbi, nefiind ceva tipic romanesc.

Nu stiu ce mi-a venit si am cumparat acest 4 ( for ) si la ce mi-a folosit, mai am in portofoliu cateva cu acelasi tipar, plecand de la site-ul dedicat judetului Prahova si pana la cel dedicat romanilor din Dubai. Vad ca merg ok, deci nu ai sa regreti daca licitezi o suma frumusica peste cei 100 de euro ceruti de mine! Dar cum se spune in afaceri, daca ai spus un pret, nu te mai poti razgandi, asa ca daca ai pregatiti cei 100 de euro, poti sa ii transmiti prin PayPal sau printr-un transfer la BCR. Pentru PayPal ai deja butonul pregatit in drepta jos! Bafta la cumparaturi!

Site IT de vanzare