Daca esti pus sa alegi intre un implant Alpha Bio si Bredent nu iti va fi foarte usor, mai ales ca pentru sistemul  Fast & Fixed pretul este de 17.000 de lei pentru prima varianta si 25.000 de lei pentru a doua, adica 3768 euro si 5540 pentru cea de a doua. Aici este inclusa inclusiv anestezia totala, sistem cu sase implanturi pentru maxilar. Mi s-a spus la una din clinici ca se acorda o garantie de cinci ani pentru implantul din Israrel si ce 15 ani pentru cel nemtesc – Bredent. Evident vorbim de materiale, nu de lucrarea in sine.

Sistemul Fast & Fixed, implant Israel vs Germania, avantajem garantie si preturi

Toti stim ca un implant dentar nu este garantat pe viata, acum ar trebui sa aflam ce se intampla in timp cu el, ce va trebui sa faci dupa ce implantul dentar “a expirat”. Reamintim deasemnea ca igiena orala este foarte importanta pentru ca durata de viata a unui implant sa creasca. Acum daca ne intrebam “care este durata „de viata” a unui implant dentar” se zice ca maxim 10 ani, apoi cel putin pentru mine, intervine incertitudinea. Pe de o parte sunt clinici noi car enu pot spune ca au trecut 15 ani de la implant, deci nu poti trage o concluzie. Pe de alta parte tehnologiile au evoluat, dar la pretul din Romania costurile sunt apropiate de al unui autoturism DACIA nou!

Desi teoretic am optat deja pentru varianta de implant Bredent, inca stau si analizez variantele, pentru ca pe de o parte este evident ca vreau sa ma tina cat mai mult, pe de alta parte si pretul total al lucrarii – pentru ca doar prima inteventie costa 25.000 de lei, dar mai trebuie pusi dintii definitivi, alti 8.000 de lei!

Sistemul Fast & Fixed

Sistemul Fast & Fixed, implant Israel vs Germania, avantajem garantie si preturi